Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τετάρτη πλέξιμο - Παρασκευή προβολές ! ! !

Αυτή την Τετάρτη στις 6.30 μμ ο Δον Κιχώτης και η Δόνα Ευμορφία σας καλούν σε ένα ακόμα μάθημα πλεξίματος! [Τα μαθήματα θα σταματήσουν για κάποιο διάστημα λόγω καλοκαιριού, οπότε καλό είναι όσοι/ες συμμετέχετε στα μαθήματα να έρθετε σήμερα για να ρυθμίσουμε πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα.]
Την Παρασκευή στις 8.00 μμ και στις 9.30 μμ ακολουθούν δύο ακόμα προβολές ταινιών τεκμηρίωσης! Το DOC/ΚΙΧΩΤΗΣ festival βαίνει προς την ολοκλήρωση του με δύο ντοκιμαντέρ για την πιο σημαντική ίσως δεκαετία της ελληνικής ιστορίας, τη δεκαετία του '40.
  • Στις 8.00 μμ "Το χρονικό μιας καταστροφής" της Χρύσας Τζελέπη και του Άκη Κερσανίδη για το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής κατά τον B΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
  • Στις 9.30 μμ "Γράμμος, το βουνό της ήττας" της Γιάννας Ευαγγελίδου για το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε και τελείωσε η ελληνική εμφύλια αναμέτρηση.
Υγ. Η εξαιρετική φωτογραφική ομάδα του Δον Κιχώτη αντέχει στο χρόνο και επανέρχεται δυναμικά με εκδρομή, εργασίες, μαθήματα! Δείτε το πρόγραμμα και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες!
  • 2 Ιουνίου Κυριακή - Εκδρομή στα χωριά Λεβίδι - Βλαχέρνα, Άρκαδία
  • 16 Ιουνίου Κυριακή - Συνάντηση στο Δον Κιχώτη,  προβολή εργασίας για κάποιον  μεγάλο φωτογράφο
  • 14 Ιουλίου Κυριακή - Μάθημα Photoshop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου