Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Μια όμορφη βραδιά προσέφεραν στον Δον Κιχώτη οι φίλοι και οι φίλες που τον επισκέφθηκαν



Μια όμορφη βραδιά προσέφεραν στον Δον Κιχώτη οι φίλοι και οι φίλες που τον επισκέφθηκαν το πρώτο τετραήμερο λειτουργίας του. Από όλους ήταν θετικά τα σχόλια για την πρωτοβουλία να δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος. Ο Δον Κιχώτης τους ευχαριστεί όλους και επιφυλάσσεται για πολλές θετικές εκπλήξεις.


Δύσκολη η δουλειά του Δον Κιχώτη να τα βάλει με μια πολύ απαισιόδοξη και συννεφιασμένη
πραγματικότητα, όμως μπορεί να τα καταφέρει αφού δεν είναι μόνος του! Τα λέμε από Πέμπτη στην Καλαμαρά...






2 σχόλια:

  1. Χαιρετώ τον (πλέον στεγασμένο) Δον Κιχώτη :) ,

    Περίμενα να δω φωτογραφίες γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ πως μοιάζει ο Δον Κιχώτης(δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να τον επισκεφθώ ακόμα). Φαίνεται ζεστός χώρος, ωραίος για να φιλοξενήσει απόψεις και δράσεις. Είναι πολύ καλή κίνηση, και σίγουρα ο Δον Κιχώτης θα αλλάξει το τοπίο στη μικρή μας πόλη. Κλείνοντας, ελπίζω ανάμεσα σε αυτά που θα φιλοξενήσει ο Δον Κιχώτης, να είναι και το πάθος για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια. Κάτι που οι κυβερνήσεις και τα αφεντικά, μας στερούν καθημερινά, εδώ και αιώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθήσαμε αρκετά για να κάνουμε έναν χώρο ζεστό και φιλόξενο. Να συνδυάσουμε το πολιτικό με το κοινωνικό, το ψυχαγωγικό με το μορφωτικό. Ελπίζω να μας επισκεφθείς σύντομα γιατί είναι βέβαιο πως οι ιδέες ανθρώπων που νιώθουν την ανάγκη για κάτι διαφορετικό στην πόλη μας και όχι μόνο (στην ευρύτερη περιοχή της αργοναυπλίας θα έλεγα) θα μας φανούν σίγουρα χρήσιμες.
    Τα λέμε από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή