Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Προβολή ταινίας: «Breakdown Reward» [22/1, 9.00 μ.μ.]

Την ταινία «Breakdown Reward» του Ναυπλιώτη Ηλία Γεωργόπουλου θα προβάλει την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου ο ανοιχτός κοινωνικός χώρος «Δον Κιχώτης» (Καλαμαρά 4, Άργος). Η προβολή ξεκινά στις 9 μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρασκευή 22/1
9.00 μ.μ



Η ταινία γυρίστηκε στο Ναύπλιο και το Άργος και πρωταγωνιστούν ερασιτέχνες ηθοποιοί από την περιοχή. Παρά το μικρό μπάτζετ, η ταινία συμμετείχε σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διακρίθηκε.

Σύμφωνα με το σενάριο, δύο Γερμανοί προσλαμβάνονται για να ξεθάψουν έναν χαμένο θησαυρό αλλά η κατάσταση περιπλέκεται, όταν ο θησαυρός αυτός πέφτει στα χέρια τριών μικροαπατεώνων: της Χαράς, του Τζίμη και του Σπούκυ οι οποίοι το ίδιο βράδυ διέπραξαν μια διάρρηξη για να εξοφλήσουν τον Μουνίρ, έναν τοπικό νονό. Οι τρείς φίλοι χρησιμοποιούν τη γνωριμία τους με έναν πληροφοριοδότη για να ανταλλάξουν τον θησαυρό με χρήμα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τους καταδιώκουν οι δύο Γερμανοί και οι άντρες του Μουνίρ... 


Ο Ηλίας Γεωργόπουλος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 11 ετών. Εζησε στο Ναύπλιο και έκανε θεατρικές & media σπουδές στο Κόβεντρι της Αγγλίας. Το «Breakdown Reward»είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία. 

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Τσιάκος, Γιώργος Γαλάνης, Μαρία Γεώργαρου, David Rohrbach, Tobias Dostal, Γιώργος Μυλωνάς, Φώτης Μίλης, Γιάννα Βασιλείου, Κυριάκος Σάμιος, Αγγελος Πατρινιός, Μιμίκα Σπηλιώτη, Κώστας Κουγιάς, Σπύρος Δημάκης, Γιώργος Δημάκης, Στάθης Γκιόκας, Βαγγέλης Κολιάτσος, Γιώργος Νικολακόπουλος, Γιούλα Παραβάντη, Θεοδώρα Σαρησάββα, Περικλής Χατζίκος κ.ά.
Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργόπουλος
Σενάριο: Ηλίας Γεωργόπουλος, Νικολέττα Αλεφραγκή Επιπλέον διάλογοι: Νίκος ΤσιπόκαςΜοντάζ: Ηλίας Γεωργόπουλος, Νικολέττα ΑλεφραγκήΣκηνικά: Νίκος ΤσιπόκαςCasting: Νικολέττα Αλεφραγκή, Άγγελος ΠατρινιόςΜακιγιάζ: Barbara GiraudΠαραγωγός: Νικολέττα ΑλεφραγκήΠαραγωγή: Dark Rose Films 

Στο χώρο γίνονται δεκτά τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου