Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

O Δον Κιχώτης με μια γρήγορη ματιά

Πριν λίγα χρόνια μια παρέα ανθρώπων αναζητώντας νέους τρόπους να εκφράσει τις ανησυχίες της δημιούργησε στο Άργος το Δον Κιχώτη.Ένα στέκι ανοιχτό σε όλους το  οποίο προωθεί την ελεύθερη έκφραση,τη δημιουργικότητα,την αλληλεγγύη και τη συμμετοχή σε δράσεις και εκδηλώσεις.Ανοιχτό σε όσους προβληματίζονται με την κατάσταση της εποχής και ψάχνουν τρόπους για να δώσουν μια διαφορετική νότα στην πόλη μας.

Διανύοντας τον έκτο χρόνο συνεχούς παρουσίας το στέκι μας εξακολουθεί να υπάρχει μέσα από τις δυσκολίες που περνά,με τη συμμετοχή και νέων φίλων του χώρου, οι οποίοι έδωσαν νέες ιδέες και όρεξη.O Δον Κιχώτης είναι ένας μη κερδοσκοπικός χώρος, ο οποίος ανταπεξέρχεται στα έξοδά του αποκλειστικά από την εθελοντική εισφορά των φίλων του.
Στον καιρό της ύπαρξής μας έχουμε καταπιαστεί με διαφόρων ειδών δραστηριότητες.τις οποίες προσπαθούμε συνεχώς να εμπλουτίζουμε,μερικές από τις οποίες είναι: (προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου,εκθέσεις κοσμήματος,ζωγραφικής και φωτογραφίας,δωρεάν μαθήματα Ισπανικών και πλεξίματος,θεματικές εκδηλώσεις-συζητήσεις κ.α.).
Ο χώρος,επίσης,διατίθεται και σε πολιτιστικές,πολιτικές,κοινωνικές οργανώσεις που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Δον Κιχώτη σαν στέγη των δραστηριοτήτων τους.
Στα σχέδιά μας για τη νέα χρονιά βρίσκονται διάφορες ιδέες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε βήμα-βήμα.,Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε,πάντα με γνώμονα τη συλλογικότητα και την αυτοοργάνωση.
Σας καλούμε,να έρθετε,να συζητήσουμε,να γνωριστούμε ώστε να κάνουμε τις ιδέες μας πράξη και γιατί όχι,να μας προτείνετε τις δικές σας και να τις υλοποιήσουμε όλοι μαζί!

Επικοινωνία: 6949335772 & donquixoteargos@gmail.com
F/B page: www.facebook.com/DonArgos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου