Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Newsletter A-B-C-D-E-F-G-H !

A. Όπως γνωρίζετε τα μαθήματα ισπανικών και πλεξίματος συνεχίζονται! Ωστόσο, το πρόγραμμα μαθημάτων δεν έκλεισε! Όσοι ενδιαφέρεστε για μαθήματα μουσικής και έγχορδων λαϊκών οργάνων στείλτε μας μήνυμα (με όποιον τρόπο θέλετε, email/facebook κλπ) για να το δηλώσετε!

B. Την άλλη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση για τη νέα χρονιά. Θέμα; Έχετε ακούσει την Permaculture; Όχι; Πολύ σύντομα περισσότερα!

C. Άλλες δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν σύντομα: επισκευές-αναβαθμίσεις ποδηλάτων, ο μαστρο-Χέρμαν! Αναμείνατε στην οθόνη σας!

D. Ο χώρος πολύ σύντομα θα αποκτήσει ένα πανέμορφο και βασικά γεμάτο καλούδια stand με προϊόντα από τη Στοά, το Παντοπωλείο Αλληλέγγυου Εμπορίου στο Ναύπλιο! Λίγη υπομονή για μερικές μέρες!

Ε. Αναβαθμίζουμε τη σχέση μας με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους και καθιερώνουμε τη συλλογή προϊόντων για το ΚΠΠΑ κάθε Τετάρτη και Παρασκευή τις ώρες λειτουργίας του χώρου!

F. Σε ένα μήνα περίπου ξεκινάμε τις προβολές ταινιών από το 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης! Υπομονή!

G. Καμιά-δυο ακόμα εκπλήξεις τις κρατάμε ακόμα στο συρτάρι για να δούμε πώς θα τις προχωρήσουμε, βήμα βήμα.

H. Για άλλες ιδέες μπορείτε να μας "ενοχλήσετε"! Καλή χρονιά και πάλι! Και μην ξεχνάτε: η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, για να ξαναστήσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη και να πυροδοτήσουμε τη συλλογική δημιουργία...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου