Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κοινωνική εναλλακτική αγορά στο Δον Κιχώτη


Κοινωνική εναλλακτική αγορά

Ο Δον Κιχώτης παίρνει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μια «κοινωνική εναλλακτική αγορά», ένα δίκτυο παραγωγών-καταναλωτών με στόχο μέσα από την απουσία μεσαζόντων να βγει ωφελημένος τόσο ο παραγωγός όσο και ο καταναλωτής. Μας ενδιαφέρουν επίσης, εκτός από φρούτα και λαχανικά, και άλλα προϊόντα που φτιάχνονται με αυτενέργεια, συλλογικότητα και μεράκι, με ευαισθησία στο περιβάλλον και πραγματικό ενδιαφέρον για τον συμπολίτη. Παρακάτω περιγράφουμε πώς λειτουργεί η κοινωνική εναλλακτική αγορά:
  
Πώς βλέπω τα διαθέσιμα προϊόντα;

Κάθε Κυριακή μια συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία θα μπορείτε εύκολα να βρίσκετε πατώντας στην φωτογραφία που αναγράφει «Τι έχει το καλάθι», θα είναι ενημερωμένη με τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα και τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Επίσης δίπλα θα αναγράφεται και η τιμή. Η τιμή θα είναι μειωμένη κατά 30% για άνεργους.

Πώς παραγγέλνω;

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας μέχρι την Τρίτη κάθε βδομάδας είτε στέλνοντας e-mail στο donquixoteagora@gmail.com με την παραγγελία σας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, είτε περνώντας από τον χώρο του Δον Κιχώτη (μέρες και ώρες λειτουργίας) είτε τηλεφωνικά στο: 6977720670.

Πώς παραλαμβάνω τα προϊόντα;

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται κάθε Πέμπτη από τον Δον Κιχώτη, τις ώρες λειτουργίας του χώρου (18.30 – 23.00).

Συνεργαζόμαστε με την βιοκαλλιεργήτρια Δήμητρα Τσακίρη η οποία χρησιμοποιώντας ήπιες και βιολογικές μεθόδους παράγει ποικιλία αγροτικών προϊόντων.

Όποιοι άλλοι παραγωγοί επιθυμούν να συμμετέχουν στην κοινωνική εναλλακτική αγορά μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6977720670

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου